Hem Tennis Tennisracket Wilson Ultra 100 V4.0 2023

Wilson Ultra 100 V4.0 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 695 kr
Välj greppstorlek
Välj strängning
Fodral
Vibrationsdämpare
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Wilson Ultra 100 V4.0!

Wilson Ultra i ny design samt en hel del uppdaterade teknologier för att ge spelaren de optimala egenskaperna för ett kraftfull och förlåtande tennisracket. Vi på Racketspecialisten tycker verkligen att Wilson har lyckats med designen på detta tennisracket. Beroende på hur ljuset reflekteras mot racket samt hur du vinklar den i handen så pendlar färgen mellan olika nyanser av blått. Den största uppdateringen med denna modell jämfört med den gamla är att man gjort racket mer vridstyvt vilket bidrar till bättre stabilitet vid bollträffen och en mer solid träffkänsla. Som tidigare vänder sig denna racketmodell till både nybörjare, motionärer och tävlingsspelare som framför allt är ute efter mycket fart och spinn i ett förlåtande toppracket. Då vi på Racketspecialisten provspelade detta tennisracket var det framför allt accessen till fart och spinn som vi blev imponerade av. De nya teknologierna upplever vi har bidragit till en mjukare och behagligare träffkänsla jämfört med den tidigare modellen. Man har i detta tennisracket lyckats få in flera spännande nya teknologier som listas nedan: Parallel Drilling Är en konstruktion i bumpern som ger en mer stabil och förlåtande känsla i senorna, vilket i sin tur även bidrar till en större sweetspot. FORTYFIVE° En teknologi som gör att racket blir mer flexibelt men också vridstyvt/stabilt för att ge spelaren en mer komfortabel träffkänsla och bättre kontakt med bollen. Agiplast Wilson har även valt att använda sig utav en del hållbara material i konstruktionen av racket. Däribland finner vi Agiplast bumper, knopp och grommet som innehåller hållbara material för att göra ett mindre avtryck på miljön. Crush Zone Ett innovativt grommetsystem som komprimeras vid bollträff för att ge en större sweetspot samtidigt som bollen är i senbädden under en längre tid. Detta ger spelaren mer känsla och access till högre fart och kraft i varje slag. Sweet Spot Channel En teknologi där man har gjort format ramens insida vid hålen för senorna på ett slags inskuret vis. Detta Har man gjort för att låta senorna kunna röra på sig mer och därmed ge spelaren access till högre fart och en större sweetspot. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Solinco Hyper G alternativt Solinco Tour Bite/Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine. Det går även att välja Luxilons populära Alu Power-sena.
Längd:
686 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Ramprofil:
24/26.5/24.25 mm
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej
Senior/Junior:
Senior
Webblager
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
WR108311U-3-4-3-8
4 (4 1/2)
Tillfälligt slut
WR108311U-4-4-1-2
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
WR108311U-2-4-1-4
Butikslager Solna
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
WR108311U-3-4-3-8
4 (4 1/2)
Tillfälligt slut
WR108311U-4-4-1-2
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
WR108311U-2-4-1-4

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.