Hem Tennis Väskor Wilson Ultra V4 Tour 12PK Blue

Wilson Ultra V4 Tour 12PK Blue

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 249 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Transportera dina rack och tillbehör i denna racketväska med en design som matchar den imponerande Ultra V4-kollektionen.

The Ultra Tour 12 Pack har en slående design som perfekt kompletterar den imponerande Ultra V4-prestanda-tennisracketlinjen. Med gott om användbara funktioner för användare prioriterar denna polyesterväska lagringsutrymme med två huvudfack som rymmer upp till 12 racketar totalt, en dragkedjeförsedd ficka på mittsömmen för mindre utrustning och stora tillbehörsfickor på varje sida för ytterligare personliga effekter. Mått: 28,5 x 11,5 x 12,5 tum / 71,5 x 29 x 32 cm Material: 100% polyester Racketkapacitet: upp till 12 tennisracket Optimal racketförvaring Med två huvudfack kan Ultra Tour 12 Pack rymma upp till 12 racketar totalt, vilket ger gott om utrymme för alla dina tennisbehov. Organisation En dragkedjeförsedd ficka på mittsömmen är perfekt för mindre utrustning eller personliga tillhörigheter, medan de stora tillbehörsfickorna på sidorna ger extra utrymme för ytterligare förvaring. Bekväm transport Res bekvämt och enkelt med flera bäralternativ. Justerbara vadderade ryggsäcksremmar eller vadderade axelremmar ger dig flexibilitet att bära väskan på det sätt som passar dig bäst, oavsett om du är på väg till banan eller reser till turneringar.
Mått:
71.5 x 11.5 x 12.5 cm
Färg:
Blå
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Ultra V4 Tour 12PK Blue
Tillfälligt slut
WR8024001001
Butikslager Solna
Wilson Ultra V4 Tour 12PK Blue
Tillfälligt slut
WR8024001001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.