Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox 100 ZZ Red 2021-2022

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Astrox 100 ZZ Red

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 695 kr
Välj strängning
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Viktor Axelsens racketval!

Här finner avancerade spelare med god fart i sin sving en badmintonracket tillverkad för det moderna badmintonspelet. Här får du inte bara kraft utan fantastiskt precision, vinklar du inte kunnat nå tidigare samt då i kombination med den power du behöver. Här har du alla ingredienser för att utmana din motståndare. Det viktiga är att du själv har kommit så långt i ditt spelande att du kan hantera racket som annars kan vara lite svårspelad. Racketen erbjuder fantastiska smashar och möjlighet till vinklar du inte trodde fanns. Vidare får du kontroll och precision över hela banan och badmintonracketen vänder sig till dig som har en relativt snabb sving och som endast söker det bästa. Racketen är utvecklad med Namd i hela ramen. Namd är den första grafiten som flexar vid smashar och hårdnar vid kontrollerade slag. Här finner du också andra nya teknologier från Yonex som Black Micro Core högst upp i rackethuvudet som ger mer stabilitet och vibrationsdämpning. Hyper Slim Shaft som innebär att Astrox 100 ZZ har det tunnaste skaftet någonsin från Yonex och också det mest aerodynamiska någonsin. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en originalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Very stiff
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Yonex Astrox 100 ZZ Red
Tillfälligt slut
R21ASTROX100ZZ
Butikslager Solna
Yonex Astrox 100 ZZ Red
Tillfälligt slut
R21ASTROX100ZZ

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.