Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox CS Black/Yellow 2024

Yonex Astrox CS Black/Yellow 2024

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
1 695 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Spännande ny modell från Yonex, Astrox CS

Vi på Racketspecialisten presenterar stolt nya Astrox CS från Yonex. Med den avancerade Aero + Box Frame-designen får du det bästa av två världar för att lyfta ditt spel till nya höjder. Forehand-sidan av detta badmintonracket har den unika Box Frame-designen, med Nanometric DR Material, vilket inte bara ökar bollkontrollen med 3% utan erbjuder även en konstant kraft i dina slag. Den ultrastela profilen hos BOX Frame ger en solid känsla och säkerställer att varje slag är fullt laddat med precision och kraft. Andra sidan av racket, backhandsidan har Aero Frame-designen, med Ni-Ti Fiber i ramen. Detta banbrytande material ökar kraften i dina slag med upp till 9%. AERO Frame är aerodynamiskt utformad för att minska luftmotståndet och ge en snabbare sving, vilket ger dig det extra övertaget i varje match. ISOMETRIC-teknologin, uppfunnen av Yonex för att maximera det viktiga sweet spot-området, är nu en världsledande funktion. Den nya huvudformen betyder fler strängar som korsar i rätvinklar, vilket resulterar i en större sweet spot. YONEX fortsätter att utveckla och förbättra ISOMETRIC power, vilket minskar det "inerta" utrymmet runt kanten av konventionella racketar och skapar en ännu större sweet spot än andra rammodeller. Genom att tillämpa motviktsteori fördelas vikten genom handtaget, ramens topp och leden för maximal kontroll. Övergången till nästa slag kan utföras smidigt med en snabb succession. och det är valet för dig som strävar efter överlägsenhet på banan. Ta kommandot över varje match och upplev badminton som aldrig förr med Yonex CS. Modellen levereras strängad och färdig för spel.
Flexibilitet:
Very flexible
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Astrox CS Black/Yellow 2024
Tillfälligt slut
R23AXCSGE
Butikslager Solna
Yonex Astrox CS Black/Yellow 2024
I lager
R23AXCSGE

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.