Hem Badminton Badmintonracket Yonex Nanoflare 001 Feel, Green

Yonex Nanoflare 001 Feel, Green

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
595 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nanoflare 001 Feel, högkvalitativt för nybörjaren eller motionären.

I denna badmintonracket får du Yonex välkända teknik ISOMETRIC som förstorar sweetspot med 7%. Med denna teknologi får du mer kontroll utan att kompromissa med kraften. Dessutom har 001 Feel den inbyggda Solid Feel Core som minskar olika vibrationer som kan vara påfrestande för dina leder och muskler och minska risken för eventuella förslitningsskador på arm och axelpartier. Sonic Flare System-tekniken använder grafitmaterialet TORAYCAR M40X och SUPER HMG, vilket hjälper till att frigöra mer kraft och stabilitet. Detta badmintonracket väger endast 78 g och är därför en lätt racket som passar den spelare som gillar att spela snabbt både defensivt och nära nätet. 100% Graphite Teknologier Isomeric Isomeric teknologin fortsätter att hjälpa de mest avancerade spelarna för att nå sin fulla potential. Utvecklad för över 30 år sedan förstorade Isomeric teknologin sweetspoten i racketen med hela 7%. Resultatet blir en mycket god kontroll utan bekostnad av fart och kraft. Solid Feel Core Den inbyggda Solid Feel Core minskar skadliga och oönskade vibrationer vid bollträffen. Sonic Flare System Max Acceleration med det revolutionerande nya grafenmaterialet TORAYCAR M40X och SUPER HMG ger enastående kraft och stabilitet för maximal snabbhet på bollen. Control Support Cap Kontrollstödet ger en 88% bredare platt yta jämfört med en vanlig badmintonracket för enklare grepp, snabb avslutning och skarpaste manövrerbarhet.
Flexibilitet:
Flexible
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head light
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
79-83 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Nanoflare 001 Feel, Green
Tillfälligt slut
R23NF001F
Butikslager Solna
Yonex Nanoflare 001 Feel, Green
Tillfälligt slut
R23NF001F

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.