Hem Badminton Badmintonracket Yonex Nanoflare CR Blue
-40%
Yonex Nanoflare CR Blue
Yonex Nanoflare CR Blue
Yonex Nanoflare CR Blue

Yonex Nanoflare CR Blue

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr595 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nanoflare är en serie med överlag topplätta badmintonracket och ersätter Nanorayserien.

Nanoflare CR är en utmärkt badmintonracket som passar både nybörjare och motionärer. Racket har en huvudlätt balans som gör det enkelt att manövrera och snabbt svinga racket för att få till snabba och precisa slag. Rackets flexibla styvhet ger spelaren möjlighet att generera fart i sina snabba slag och övervinna motståndarna på planen. Isometric är en teknologi som används i de flesta av Yonex ramar. Detta ger racket en större sweetspot med upp till 7% jämfört med ramar med vanlig form. Med en större sweetspot kan du träffa bollen på fler ställen på racketen, vilket ger dig en högre precision och mer effekt i varje slag. Racketen har en fin kombination av en aluminiumram och ett grafitskaft som ger en bra balans mellan hållbarhet och känsla i spelet. Racketen är tålig och kan klara av hårda påfrestningar utan att förlora sin prestanda. Samtidigt ger grafitskaftet en mjuk känsla i spelet och hjälper dig att öka bollhastigheten. Sammanfattningsvis, Yonex Nanoflare CR är en mångsidig racket som är lätt att hantera och ger bra prestanda på planen. Beställ ditt Nanoflare CR idag och ta ditt spel till nästa nivå!
Flexibilitet:
Flexible
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Head light
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Nanoflare CR Blue
Tillfälligt slut
R22NFCR-BL
Butikslager Solna
Yonex Nanoflare CR Blue
Tillfälligt slut
R22NFCR-BL

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.