Hem Tennis Senor Yonex Polytour Pro Reel 200m Yellow

Yonex Polytour Pro Reel 200m Yellow

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 995 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Toppsena från Yonex, Polytour Pro

Med avancerade funktioner är Yonex Poly Tour Pro-strängen utformad för att hålla många hårda träningspass och matcher. Om du älskar ett offensivt spel kommer du att bli förvånad över hur vänlig Yonex Poly Tour Pro är mot din arm utan att förlora kontrollen över precisa slag. Utöver dessa fördelar är det framför allt strängens hållbarhet som inte tappar trycket även efter timmar av spel och konstant hårda slag och utmärkt returkraft. Upplev fördelarna med Yonex Poly Tour Pro och skaffa denna mycket hållbara och snygga strängen till ditt tennisracket! Rulle på 200m. Strängstruktur: monofilament Material: (Co)polyester
Tjocklek:
1.25
Längd:
200 m
Färg:
Gul
Sentyp:
Polyestersenor (Co-Poly)
Webblager
Yonex Polytour Pro Reel 200m Yellow
Tillfälligt slut
PTGP125-2
Butikslager Solna
Yonex Polytour Pro Reel 200m Yellow
Tillfälligt slut
PTGP125-2

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.