Hem Badminton Skor Yonex SHB 65 Z C-90 Natural 2024

Yonex SHB 65 Z C-90 Natural 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 199 kr
Välj skostorlek
Håll lukten borta!
Extra dämpning och stöd
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Läckra, högkvalitativa badmintonskor från Yonex

Power Cushion 65 Z C-90 badmintonskor är utformade med precision för att ge dig perfekt stabilitet och optimalt grepp, så att du kan utnyttja varje ögonblick på banan till fullo. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare kommer dessa skor kännas lätta och smidiga i varje rörelse. Med den här modellen får du utöver den läckra och stilrena designen även prestanda och mycket god komfort Sedan den först debuterade 2001 har den världsberömda Power Cushion 65-serien erövrat hjärtat hos otaliga spelare som Yonex's allround badmintonskor. När den ikoniska designen för Power Cushion 65-serien utvecklades, var utmaningen att kombinera bibehållen sko-effektivitet med förbättrad hållbarhet. År 2015 upptäckte Yonex det mjuka, miljövänliga materialet "ECOPET" och implementerade det senare i skodesignerna. Flera prototyper skapades för att skapa seriens grönare innovation. Idag uppnår Yonex en ökad användning av miljövänligt material i serien med den nya begränsade upplagan - Power Cushion 65 Z C-90. Power Cushion 65 Z C-90 representerar en fusion av miljövänlighet och prestanda. Den begränsade designen har ovandelen tillverkad av syntetiskt läder som innehåller cirka 90% återvunnen polyester. Denna uppdaterade design upprätthåller seriens ikoniska prestanda och ger stöd för snabb och komplex fotarbete. "C" i Power Cushion 65 Z C-90 står för "Celebration" av att uppnå användningen av 90% återvunnen polyester och "Commitment" att fortsätta med innovationer som gynnar spelarna och säkerställer hållbarhet för framtiden. Proffsspelare som Viktor Axelsen, Chen Yu Fei, Fajar Alfian, Chiharu Shida och Nami Matsuyama spelar med denna modell i begränsad upplaga. Teknologier Power Cushion Yonex egna dämpningssystem som är utformat för att utöver dämpningen även omvandla nedslagsenergin till en bounce upp energi som ger en smidig övergång till nästa rörelse och fotnedsättning. Släpper man ett ägg från 7m höjd ned på en bädd av Power Cushion material studsar det tillbaka 4m utan att gå sönder. Power Cushion + Ett rått ägg kan släppas från 12 meters höjd över en Power Cushion+ matta och studsa upp till en höjd av 6 meter utan att gå sönder Double Raschel Mesh Double Raschel Mesh är ett extremt fint nät som är otroligt lätt och hållbart. Det ger åtta gånger bättre luftutbyte för att släppa ut fukt än vanlig meshväv. Durable Skin Light Genom att kombinera gummiaktig flexibilitet med styvheten hos hård plast, låter det polyuretanbaserade Durable Skin Light dig spela lätt på fötterna samtidigt som det ger en robust passform. Power Graphite Sheet Under mittendelen av sulan sitter en grafitplatta som ökar stabiliteten i skon. Feather Bounce Foam Högavstötande material i sulan byggt för att främja smidigt fotarbete i högt tempo.
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Beige
Webblager
41
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-41
42
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-42
43
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-43
44
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-44
45
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-45
Butikslager Solna
41
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-41
42
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-42
43
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-43
44
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-44
45
Tillfälligt slut
BS23SHB65Z-45

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.