Head Radical 2024

Här kommer en spännandde racketnyhet för pickleball ifrån Head! Den nya serien Head Radical kommer i tre olika versioner för Pickleballspelare på olika nivåer. 

Head Radical Tour EX Raw 2024: 

Radical Tour EX Raw är skapat för den mångsidiga pickleballspelaren som behöver ett förlängt grepp och spelar med tvåhänt backhand. Den råa kolfiberträffytan ger ett optimalt grepp på bollen och en mjuk och bekväm känsla vid varje slag. 

Head Radical Pro Black/Red 2024: 

Head's Pro Pickleballracket i Radical serien. Radical Tour CO är designad för den kraftfulla spelaren som även behöver stabilitet. Utöver dess komposit-slagsyta har den nya Control Stabilizer Technology (CST) för ökad stabilitet under kraftfulla dueller.

Head Radical Elite Fiery Red 2024:

Perfekt för en bred målgrupp av spelare, Radical Elite har samma Dynamic Power Shape för en större sweetspot och en tjockare OTC-"honungkaksformad" kärna för högkvalitativ spelbarhet. Med en ny häftig Radical-färg och en slät glasfiberyta kommer Radical Elite att ge dig kraften, spelbarheten och stilen du letar efter på pickleballbanan.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.