Hem Padel Racket Adidas Adipower 3.1 2022

Adidas Adipower 3.1

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 695 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Toppracket från adidas, signerat Seba Nerone!

Uppföljare till populära Adipower 3.0. Adipower är ett toppracket från Adidas som passar duktiga motionärer samt tävlingsspelare med bra bollträff. Nu släpps det nya för 2022 med snygg uppdaterad design. Adipower 3.1 är ett fantastiskt toppracket från Adidas som har den senaste teknologin för att ge spelaren maximalt med fart och bra kontroll. Racketen är diamantformad vilket ställer högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder framför allt väldigt bra kraft i slagen vilket gör detta till ett utmärkt val för den offensiva spelaren. Ytan på detta padelracket är utrustat med struktur som ger spelaren mer spinn och effekt i bollträffen. Precis som alla modeller från Adidas har handtaget ett handledsnöre som säkerställer ett säkert grepp vid spel. Detta padelracket passar den offensiva padelspelaren som strävar efter att avgöra poängen. Träffyta: Kolfiber Ram: Kolfiber Kärna: EVA High Memory
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Adipower 3.1
Tillfälligt slut
RK1AC6
Butikslager Solna
Adidas Adipower 3.1
Tillfälligt slut
RK1AC6

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.