Racketspecialisten - En stolt partner och sponsor

Vi på Racketspecialisten brinner för padel. Det kanske är föga förvånande och redan allmänt känt. Vi vill såklart att sporten ska fortsätta att växa och utvecklas så att ännu fler kan utöva padel.

De senaste åren har intresset för sporten padel ökat explosionsartat, antalet padelbanor och aktiva padelspelare blir fler för varje dag. Detta är givetvis jättekul och gör vårt arbete ännu roligare. Som Nordens största återförsäljare inom padelsport känner vi att vi har både möjligheter och ansvar att driva sporten framåt. Av denna anledning har vi ett samarbete med Svenska Padelförbundet där vi med vår erfarenhet inom sporten och padelutrustning kan bistå med mycket kunskap och även ekonomiska bidrag. 

I vårt samarbete med Svenska Padelförbundet fokuserar vi främst på barn och ungdomar då det är dessa som kommer att ta sporten vidare i kommande generationer. Vi hjälper till med utbildning inom sporten och dess utrustning för att sprida kunskap. Vidare sponsrar vi med pengar varje år för att förbundet ska kunna satsa extra mycket på barn och ungdomar. Vi hoppas att alla barn framöver, någon gång under sin uppväxt, ska stå med ett padelracket i handen.

 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.