Hem Padel Racket Adidas Adipower Light 3.2 2023

Adidas Adipower Light 3.2 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny design på Adidas lättare variant av Adipower CTRL 3.2.

Adipower Light 3.2 är ett riktigt trevligt padelracket från Adidas som passar damer eller herrar som trivs med ett lite lättare padelracket. Adipower Light 3.2 är ett snyggt padelracket i läcker design från Adidas med den senaste teknologin för att ge spelaren maximalt med kontroll. Racketen erbjuder även bra fart i smash med en mjuk kärna samt en slagyta i påkostat kolfiber. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Precis som alla modeller från Adidas har handtaget ett handledsnöre som säkerställer ett säkert grepp vid spel. Ytan på detta padelracket är utrustat med struktur som ger spelaren mer spinn och effekt i bollträffen. Adipower Light 3.2 har ett kolfiberytskikt som består av kolfiberlaminat gjorda av 24K, vilket innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 24000 kolfibertrådar per cm². Trots denna styvare slagyta upplever vi på Racketspecialisten detta padelracket aningen mjukare jämfört med Adipower CTRL 3.2 då den mjukare kärnan påverkar mycket gällande styvheten. Träffyta: 24K Kolfiber Ram: Kolfiber Kärna: Soft Eva
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
24K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.