Hem Padel Racket Adidas Metalbone 3.1 2022
Vårrea
-47%
Adidas Metalbone 3.1
Adidas Metalbone 3.1
Adidas Metalbone 3.1

Adidas Metalbone 3.1

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 995 kr2 095 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Signatur-racket för spanjoren Alejandro Galán!

Tidigare modellen av Ale Galants racketval på WPT-touren blev väldigt populär bland våra kunder. Nu släpper Adidas 2022 års modell med uppdaterad design. Racketen är diamantformad vilket ställer högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder bättre fart då spelaren får en bra träff. Balanspunkten på detta padelracket ligger högt upp i racket vilket även det bidrar till bra fart och kraft i slagen. Med detta sagt vänder sig Adidas Metalbone 2022 sig till den offensiva padelspelaren som gillar att avgöra poängen. Det som är speciellt med detta padelracket är att den kommer med kombinationen av en hård/solid slagyta tillverkad av kolfiber samt den mjukaste kärnan från Adidas benämnd Eva Soft Performance. Denna kombination ger en väldigt speciell känsla där racketen svarar med bra respons vid hårda smashar tack vare det hårda ytskiktet men utan att kännas allt för styv mot armen. Detta är en kombination som många spelare trivs med då det är en speciell träffkänsla som är svår att hitta på andra racketmodeller. Vidare så levereras racketen med vikter applicerade i rackethalsen. Dessa vikter väger 2.5 gram var och det sitter 3 vikter på vardera sida. Dessa vikter kan enkelt plockas bort och vikten på racket blir då relativt låg (345-360) gram. Med detta sagt kan du som spelare laborera och hitta en vikt som passar just din spelstil bäst. Ovanpå racket klockan 12 samt i rackethalsen har man förstärkt racket för att göra den mer vridstyv och på så sätt mer solid vid bollträff. Ett spännande padelracket som vi på Racketspecialisten verkligen kan rekommendera! Detta padelracket levereras med en Adidas-racketpåse.
Vikt:
360-370 g
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Metalbone 3.1
Tillfälligt slut
RK1AC3
Butikslager Solna
Adidas Metalbone 3.1
Tillfälligt slut
RK1AC3

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.