Tennisnyheter 2024 

Vi har fyllt på med massor av nyheter inom tennis från flera olika varumärken. Vi som jobbar med detta tycker såklart att det är jättespännande när ett nytt tennisracket lanseras på marknaden. Likaså när det kommer nya modeller eller färger av tennisskor, tennisväskor, tenniskläder, tennisbollar och tennissenor. Spana in urvalet av nyheter nedan. Fler nyheter finner du under respektive produktkatergori i menyn.

Wilson 2024

2024 lanserar Wilson denna nyhet ifrån den fantastiska Blade-serien, en uppaterad modell av V9 i läcker design och ny teknologi! Blade V9 erbjuder en perfekt kombination av kontroll, spelkänsla och komfort, designad för att förbättra ditt spel och ge dig en överlägsen upplevelse på banan. Världsstjärnor så som Aryna Sabalenka och Stefanos Tsitsipas är exempel på spelare som anammat Blade-serien som dess givna val av racketserie under APT-touren.

HEAD 2024

Fantastisk spelkänsla i en klassisk serie från nya Head Speed som är utrustad med den senaste versionen av den banbrytande Auxentic 2.0 teknologin. Den är designad för att förbättra ditt spel och ge dig materiella fördelar på banan samtidigt som den är ergonomiskt utformad för att minska belastningen på arm och handled. Head Speed är även Jannik Sinners val av racket under touren. 

BABOLAT 2024

Pure Strike är ansedd av Babolat vara den nya generationens typ av tennisracket, specifikt utvecklat för att erbjuda ännu mer kontroll och känsla i varje slag. Pure Strike-serien är optimal för spelare med mångsidiga, offensiva, snabba och tekniska spelstilar. Pure Strike är även Dominic Thiem's val av tennisrack, känd för att ha en av de mest avancerade och "renaste" enhandsbackhands på ATP touren.

Fler tennisnyheter

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.