Hem Padel Racket Adidas Metalbone Carbon 3.3 2024

Adidas Metalbone Carbon 3.3 2024

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
2 995 kr2 490 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Den mindre styva och mer förlåtande modellen i Metalbone serien.

För den avancerade spelaren som uppskattar Metalbone-serien från Adidas men vill ha en mindre styv modell, presenterar vi här Metalbone Carbon 3.3 2024 – uppföljaren till förra årets uppskattade Metalbone Carbon 3.2. Till skillnad från sina syskon i serien kommer Metalbone Carbon med en träffyta av 6K kolfiber. Detta innebär att de senare tillagda Carbon-modellerna i Metalbone-serien inte är lika styva som ursprungsmodellerna där 24K användes i träffytan. Metalbone Carbon kommer även med den mjukare kärnan från Adidas, Eva Soft Performance, som i kombination med materialet i träffytan ger dig en mycket behaglig och bekväm spelupplevelse där du får en skonsam träff i sweetspot och samtidigt genererar gott om fart. Denna modell har en diamantform med balansen sittandes högre upp i racket, vilket innebär att Metalbone Carbon riktar sig till den offensiva spelaren som spelar med många overhead-slag och kraft. Vi på Racketspecialisten upplever att spelare som spelar padel flera gånger i veckan, allt från motionärer till avancerade spelare, verkligen uppskattar Metalbone Carbon, som Adidas förra året lade till i Metalbone-familjen. Ovanpå padelracket samt i rackethalsen har man förstärkt modellen för att göra den mer vridstyv och på så sätt generera en mer solid bollträff när du tar i och vill generera rejält med fart eller kicksmasha ut en boll ovanför glaset. Teknologier: Eva Soft Performance: Adidas mjukaste kärna för en för armskonsam bollträff, bekväm spelupplevelse och hjälp med farten på bekostnad av tidsresponsiviteten. Octagonal Structure: Ökad styvhet uppnås genom en oktagonal tubstruktur. Structural Reinforcement: Förstärkningar i racketramen för en mer hållbarhet och motståndskraftighet för de påfrestningar som de utsätts för på banan. Ökad livslängd och hållbarhet. Carbon Fiber 6K: 6K kolfiber för ökad styrka och hållbarhet. Kolfiberstrukturen möjliggör en lättare konstruktion för att förstärka de punkter som motstår större vridning. Spin Blade: Strukturerad träffyta som hjälper till att förbättra känslan av kontroll och ökar mängden spinn som kan ges till bollen. Metalbone Protector Tape: Lätt och hållbar 3M-klisterfilm som skyddar ditt racket i alla spelssituationer. Designad för att passa Metalbone-seriens modeller.
Vikt:
345-375 (+ 0-12g) g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
6K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Webblager
Adidas Metalbone Carbon 3.3 2024
Tillfälligt slut
AD1AA3
Butikslager Solna
Adidas Metalbone Carbon 3.3 2024
I lager
AD1AA3

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.