Hem Kläder Accessoarer Adidas Tie Headband Primeblue Aeroready Black

Adidas Tie Headband Primeblue Aeroready Black

Tillfälligt slut Säker betalning
199 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snyggt hårband från Adidas.

Det här trendiga tennishårbandet från adidas kommer att hålla dig bekväm och torr i ansiktet under de tuffaste matcherna. Utrustad med fuktabsorberande Aeroready-teknologi kan du känna dig säker på att du inte kommer att störas av svettiga hårstrån som faller ner i ansiktet. Men det är inte bara dess prestanda som gör detta hårband till ett utmärkt val - det är även tillverkat med omtanke om planeten. Primeblue-teknologi från adidas innebär att detta hårband är tillverkat av Parley Ocean Plastic, vilket är ett garn som innehåller upp till 50% återskapat plastavfall från havet och dess kustområden. Detta är en del av adidas engagemang för att minska miljöavfallet och skapa en mer hållbar framtid. Dessutom innehåller detta hårband minst 40% återvunnet material för att minska mängden avfall som hamnar på soptippen. Med en längd på 89 cm och bredd på 6,5 cm är detta hårband perfekt för att hålla ditt hår på plats och samtidigt se snygg ut på banan. Det är också lätt att justera och knyta bakom huvudet för en bekväm och säker passform. Detta adidas tennishårband ett utmärkt tillbehör för att hjälpa dig att nå dina mål på banan.
Färg:
Svart
Funktionsmaterial:
Ja
Webblager
Adidas Tie Headband Primeblue Aeroready Black
Tillfälligt slut
HD7320
Butikslager Solna
Adidas Tie Headband Primeblue Aeroready Black
Tillfälligt slut
HD7320

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.