Hem Padel Racket Ares Spear

Ares Spear

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Optimala förhållandet mellan prisbild och kvalité.

Ares är ett Vibor-A-producerat märke som står för det optimala förhållandet mellan prisbild och kvalité. Ares Spear är ett lättspelat droppformat racket som erbjuder både kontroll och fart. Rekommenderas till spelaren som vill ta nästa steg i sin utveckling. Ares Spear kommer med mediumbalans, ytan är utvecklat med dubbelt Kevlar, Carbon 3K och kärnan i racket är mjukt. Ytan på detta padelracket är utrustat med struktur som mest kan liknas vid sandpapper och ger spelaren mer spinn och effekt i bollträffen vilket vi på Racketspecialisten finner mycket trevligt. Flera av dagens WPT spelare har tidigare spelat med Ares bland annat Martín Piñeiro och Juan Cruz Belluati. Detta racket är likt alla Vibor-A modeller handgjorda.
Vikt:
360-380 g
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kevlar, 3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Ares Spear
Tillfälligt slut
9973
Butikslager Solna
Ares Spear
Tillfälligt slut
9973

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.