Hem Padel Skor Asics Gel-Padel Ultimate Monaco Blue/Electric Blue

Asics Gel-Padel Ultimate Monaco Blue/Electric Blue

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Påkostad sko framtagen för padel.

GEL-Padel Ultimate är en padelsko från Asics framtagen för just padel. Detta är deras mest påkostade modell och ger dig alla förutsättningar för att lyckas på padelbanan. Här finner du en lätt och smidig padelsko. Asics GEL erbjuder riktigt bra dämpning för maximal komfort samt skonsamhet för kroppen. Sulan har speciell mönstring för att ge spelaren bra grepp på banan för att så snabbt som möjligt kunna komma rätt till bollens samt för att förebygga halka/skador. FLYTEFOAM™ finns i mittsulan vilket bidrar till en mjukare känsla och fin dämpning. Ovansidan har en bra andningsförmåga vilket gör att skon passar perfekt även i varmare förhållande. Rekommenderas!
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.