Hem Squash Skor Asics Netburner Ballistic FF 2 Black/Red

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

Asics Netburner Ballistic FF 2 Black/Red

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Asics tillverkar skor av högsta kvalité och det märker man även i Netburner Ballistic FF 2. Skon som främst lägger fokus på en fantastisk dämpning lämpar sig utmärkt för både squash, badminton och flertalet andra indoorsporter. Netburner Ballistic FF 2 är framtagen med hjälp av konstruktionen i en löparsko samt vad som förväntas av en indoorsko. Bra dämpning, luftig mesh med bra andningsförmåga samt vridstyv och lätt. Genom sin FlyteFoam-teknologi får man en extra skjuts genom sulan och dessutom är materialet väldigt lätt. Skon har också ett N.C. Rubber som ger maximalt grepp mot golvet och en fin uthållighet.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.