Hem Tennis Skor Asics Solution Speed FF 2 Clay/Padel Dive Blue/White

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Asics Solution Speed FF 2 Clay/Padel Dive Blue/White

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny variant av Asics mest populära sko för racketsport.

Solution Speed FF 2 Clay har en yttersula speciellt anpassad för spel på grus. Skon fungerar även kanon på padelbanan. Utöver yttersulan så är det exakt samma sko som vanliga Solution Speed FF 2. Asics Speed FF har vart en personalfavorit hos oss på racketspecialisten.se och nu släpps den i en ny uppdaterad modell, Speed FF 2. Solution Speed FF är enligt oss på Racketspecialisten den bästa tennisskon/padelskon på marknaden för dig som prioriterar snabbhet och smidighet. Detta segment av tennisskor brukar ha en något sämre hållbarhet jämfört med mer stabila och robusta tennisskor/padelskor men även på den punkten ger vi Speed FF 2 stort beröm då hållbarheten, både då det gäller yttersulan men även skon i övrigt, är riktigt bra. Som tidigare nämnt är Speedserien en personalfavorit hos oss på racketspecialisten och flera av oss har skoserien som vårt givna skoval sedan flera år tillbaka.
Underlag:
Grus
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Blå

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.