Hem Kläder Accessoarer Babolat Cap Basic Logo White

Babolat Cap Basic Logo White

Tillfälligt slut Säker betalning
179 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Tennis/Padelkeps från Babolat.

Babolat Basic Logo Cap, här i vitt utförande, är en utmärkt sportkeps som kombinerar funktion och stil. Tillverkad av lätt och ventilerande polyester-material, håller den dig bekväm och skyddar samtidigt ditt ansikte från solen. Kepsen har en justerbar storlek med kardborreband så att den passar alla huvudstorlekar perfekt. Den förböjda skärmen skyddar ögonen från bländning och ger dig en klar och tydlig sikt på bollen. Med den ikoniska Babolat-logotypen broderad på framsidan ser kepsen också fantastiskt snygg ut. Den är perfekt för att använda under tennislektioner eller matcher, men passar också bra som en avslappnad accessoar i din vardagliga stil. Kepsen är också lätt att tvätta och ta hand om, vilket gör den till en långsiktig investering i din sportgarderob. Med Babolat Basic Logo Cap White kan du vara säker på att du får både komfort och stil när du spelar tennis eller bara tar en promenad i solen. 100% Polyester
Färg:
Vit
Funktionsmaterial:
Ja
Webblager
Babolat Cap Basic Logo White
Tillfälligt slut
173938
Butikslager Solna
Babolat Cap Basic Logo White
Tillfälligt slut
173938

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.