Hem Tennis Tennisracket Babolat Evo Aero

Babolat Evo Aero

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 795 kr
Välj greppstorlek
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Systerserie till avancerade Pure Aero, för motionären.

Babolat EVO är en nyskapande tenniskollektion som har utvecklats för att ge spelare en överlägsen spelupplevelse. Med högkvalitativa material och anpassade designfunktioner erbjuder EVO en bättre hastighet och komfort än någon annan rackteknologi tidigare. EVO Aero, en version av Babolats populära Pure Aero-serie, är skapad för att möta behoven hos spelare som vill förbättra sin spelbarhet och utveckla sin teknik. Med en aerodynamisk ramprofil som minskar luftmotståndet, ger EVO Aero spelare en enastående känsla av hastighet och kontroll för snabba svingar. Babolat EVO och EVO Aero är perfekta val för motionärsspelare som söker högpresterande tennisracket som är skräddarsydda för deras behov. Dessa rackteknologier levererar överlägsen hastighet och komfort utan att kompromissa på kvalitet eller prestanda. Med Babolats nyskapande teknologi kan spelare få en spelupplevelse som är enklare och mer givande, vilket hjälper dem att förbättra sin teknik och lyckas på banan. Levereras strängad. Teknologier - Spin Alpha Innebär att Babolat har valt att använda ett nytt strängningsmönster för att göra det enklare för spelare att få fart och spinn på bollen. Det nya mönstret innefattar ett extra stort rackethuvud och längre avstånd mellan senorna vilket ger en kraftfull trampolineffekt när bollen träffar tennisracket. Detta resulterar i högre hastighet utan att spelaren behöver anstränga sig för att slå hårt själv. - Evo Feel Babolats senaste utveckling inom dämpningssystemet SMAC är implementerat i EVO Aero. SMAC är placerat vid fyra zoner i racket vilket ger en optimal minskning av vibrationer för att öka komforten i varje slag. Detta system säkerställer att spelaren kan använda tennisracket bekvämt och utan störningar, vilket ger en förbättrad spelupplevelse.
Längd:
685 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
275 g
Träffyta:
102 in²
Strängningsmönster:
16x18
Strängad:
Ja
Racketfodral:
Ingår ej
Senior/Junior:
Senior
Webblager
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
200400-2
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
200400-3
Butikslager Solna
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
200400-2
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
200400-3

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.