Hem Badminton Badmintonbollar Babolat Hybrid Feather

Babolat Hybrid Feather

Tillfälligt slut Säker betalning
279 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Ny spännande hybridboll från Babolat

Om du söker efter den bästa balansen mellan hög flygkvalitet och hållbarhet, kan Babolats nya hybridboll vara den perfekta lösningen. Denna badmintonboll utmärker sig genom sin tredelade struktur som består av en korkkärna, en syntetisk nylonbas och äkta gåsfjädrar. Genom denna innovativa hybridkombination erhåller fjäderbollen en hög grad av stabilitet, precision och hållbarhet. Med korkkärnan som ger fjäderbollen dess studseffekt, nylonbasen som ger bollen dess form och gåsfjädrarna som ger bollen dess flygegenskaper, får spelaren en badmintonboll som presterar på hög nivå. Sammanfattningsvis kan Babolats hybridboll vara det perfekta valet för den som söker en boll med hög flygkvalitet och hållbarhet. Levereras i 12-pack.
Bolltyp:
Fjäderboll, Nylonboll
Bollhastighet:
Normal
Färg:
Vit
Webblager
Babolat Hybrid Feather
Tillfälligt slut
194090
Butikslager Solna
Babolat Hybrid Feather
Tillfälligt slut
194090

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.