Hem Padel Kläder Babolat Mid-Calf Padel Socks White/Black

Babolat Mid-Calf Padel Socks White/Black

Tillfälligt slut Säker betalning
179 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelstrumpa från Babolat

Babolat har lanserat sin första strumpa som är helt designad för padel och som tar hänsyn till idrottens unika rörelsemönster. Många spelare fokuserar på att ha bra skor för att prestera på topp, men glömmer bort vikten av att ha en väl fungerande strumpa på fötterna. Med denna nya padelstrumpa kan spelare uppleva en högre grad av komfort, färre skavsår och friskare fötter. Strumpan är utformad med en tjockare 3D-kudde under framfoten och närmare hälen, vilket ger ett extra skydd mot blåsor, skavsår och andra skador som kan uppstå när du spelar padel. Detta ger en ultimat komfortnivå under hela matchen eller träningen. Med den patenterade Dri-Release-teknologin transporteras svett och fukt bort från fötterna på ett effektivt sätt tack vare strumpans naturliga fibrer. Ventilationsränderna på ovansidan av foten säkerställer att strumpan är bekväm och leder bort fukt från fötterna. Strumpan har också en perfekt synergi med dina padelskor, vilket ger dig en optimal prestation. För att säkerställa stabilitet och att strumpan inte glider runt i skon, finns det ett stödband under foten som håller strumpan på plats. Detta förhindrar att strumpan snedställs eller orsakar obehag under träningen eller matchen. Sammanfattningsvis är Babolats padelstrumpa en högpresterande strumpa som tar hänsyn till padels unika rörelsemönster. Med en ultimat komfort, god luftcirkulation och stabilitet kan spelare prestera på topp under hela matchen eller träningen. Levereras i 1-pack. Material: 75% Polyamid / 21% Dri-Release / 4% Elasten
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Vit
Webblager
39-42
Tillfälligt slut
202339-39-42
43-46
Tillfälligt slut
202340-43-46
47-50
Tillfälligt slut
202341-47-50
Butikslager Solna
39-42
Tillfälligt slut
202339-39-42
43-46
Tillfälligt slut
202340-43-46
47-50
Tillfälligt slut
202341-47-50

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.