Hem Utrustning Grepplindor Babolat Pro Tour 2.0 12-pack White

Babolat Pro Tour 2.0 12-pack White

Tillfälligt slut Säker betalning
449 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Den nya och förbättrade versionen av den omtyckta Pro Tour-greppet är framtagen för att ta din spelupplevelse till nästa nivå. Med en något tjockare design än standardlindan sätter denna linda en ordentligt komfort , samtidigt som det effektivt absorberar svett och ger ett perfekt grepp. Pro Tour 2.0 har genomgått flera uppgraderingar för att göra det till den ultimata följeslagaren för dina händer 1. Ökad Svettabsorbering: Den utökade svettabsorberingen håller din hand torr och bekväm under de mest intensiva matcherna. Du kan fokusera på ditt spel utan att oroa dig för att tappa greppet. 2. Förbättrat Grepp: Den nya och förbättrade kladdiga ytan ger ett överlägset grepp jämfört med tidigare versioner. Detta gör att du kan kontrollera din racket med precision och lätthet, vilket är avgörande för din prestation på banan. Så om du är ute efter ett grepp som kombinerar komfort, svettabsorbering och ett oöverträffat grepp, har du hittat rätt, ta din padel- eller tennisupplevelse till nästa nivå med detta uppgraderade grepp från Babolat Färg: vit Leverars i 12-pack.
Tjocklek:
0.6 mm
Webblager
Babolat Pro Tour 2.0 12-pack White
Tillfälligt slut
206414
Butikslager Solna
Babolat Pro Tour 2.0 12-pack White
Tillfälligt slut
206414

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.