Hem Tennis Skor Babolat Propulse Fury All Court Black/White

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Babolat Propulse Fury All Court Black/White

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Påkostad tennissko från Babolat!

Propulse Fury levererar överlägsen stabilitet, support och hållbarhet utan att sakta ner dig i spelet. Passformen och hälkappan är hög för att säkerställa en stabil support för din fot. Plösen är sammanfogad med 360° FIT för en strumpliknande passform som omsluter foten perfekt och levererar stor komfort. Skon har en lång hållbarhet tack vare förstärkningar med gummiskydd på utsatta områden. Snörningen är designad med Power Belt-construction som ökar fotens support och motverkar att foten glider runt inuti skon. Hälpartiet är utrustat med KPRS-X som är ett egetutvecklat dämpningssystem som minimerar stötarna för mer komfort. Undersulan är tillverkad av Babolats hängivna samarbetspartner Michelin, experter på däcktillverkning och gummi, och den är nu ytterligare förstärkt för bättre hållbarhet. Gummisulans framdel är uppdelad i 9 zoner som ger snabbare förflyttningar i alla riktningar samt ett ännu bättre grepp.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.