Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Aero 26 Rafa 2022

Babolat Pure Aero 26 Rafa 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Juniorracket i toppklass.

Pure Aero Junior är ett otroligt bra juniorracket som har samma egenskaper som Pure Aero men i ett mindre format. 26 tum lång med en vikt på 250 gram. Ett av världens mest sålda och uppskattade juniorracket Aeropro Drive 26 släpps nu i en ny förbättrad modell. Nya Pure Aero 26 bidrar till mer spinn samt mer fart i en mycket stilfull design. Babolat har utvecklat den nya teknologin kallad FSI-Spin. Med samma antal senor som Aeropro Drive 26 (16x19) men med ett glesare strängningsmönster genererar nya Pure Aero 26 mer spinn på bollen samt rejält med fart. Babolat har även valt att göra hålen för senorna på rackets topp och botten större vilket ger strängarna mer utrymme för rörelse och därmed ännu mer spinneffekt. Pure Aero 26 är mer aerodynamisk än sin föregångare tack vare den nya slimmade designen där ramskyddet är nedsänkt i ramen vilket bidrar till mindre luftmotstånd. Det uppskattade dämpningssystemet Cortex som filtrerar bort vibrationer i racket har i nya Pure Aero 26 placerats på insidan av handtaget. Även detta av den enkla anledningen att man vill reducera luftmotståndet så mycket som möjligt för en snabbare sving. Racketen levereras strängad samt med ett fint Babolat-fodral utan extra kostnad.
Längd:
660 mm
Flexibilitet:
63 RA
Balans:
310 mm
Vikt:
240 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja
Racketfodral:
Helfodral ingår

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.