Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Aero Rafa

Babolat Pure Aero Rafa

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Rafael Nadals val av tennisracket!

Ett unikt tennisracket för en unik spelare. Pure Aero Rafa är samma racket som det ordinarie Pure Aero, fast i en unik design tillägnad den spanske 20-falldige Grand Slam-vinnaren. Den ikoniska aerodynamiska designen av ramen hjälper spelaren med en snabbare sving för att enklare sätta spinn på bollen. Strängningsmönstret i detta tennisracket är framtaget för att generera så mycket spinn som möjligt. Extra breda hål för senorna i toppen och botten av tennisracket ger strängbädden mer rörelseförmåga för en längre bollkontakt. Det innovativa CARBONPLYSTABILIZER, med nya generationens karbonfibrer, är placerat i rackets hals för ett minskat vridmoment i ramen. Resultatet är en maximal stabilitet och precision, i varje slag på banan. Pure Aero är designad Cortex Pure Feel, ett vibrationsdämpningssystem utvecklat tillsammans med specialistföretaget SMAC. Tack vare ett speciellt material som integreras i grafiten i racketen ges ett otroligt ljud och en utökad känsla vid bollträff. Rekommenderat pris från Babolat är 2895 kr!
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.