Hem Tennis Väskor Babolat Pure Strike Backpack

Babolat Pure Strike Backpack

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr849 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Denna nya smarta ryggsäck från Babolat är lite smartare än andra ryggsäckar. När väskan används utanför banan är det en smidig ryggsäck med gott om plats. Vid behov kan den snabbt förvandlas till en racketväska med plats för tre tennisracketar genom att fälla upp framsidan. Racketfacket är isolerat med ett nytt lättviktigt och slitstarkt material som skyddar racken. En skopåse medföljer i ryggsäcken, perfekt att placera skorna i för att hålla smuts borta från insidan av väskan. En smart detalj är den stora Babolat-loggon som även fungerar som reflex när det är mörkt ute. Hjälper dig att synas på vägen till exempelvis tennishallen eller skolan. Volym: 32 liter. Mått: 32x20x77.
Mått:
32x20x77 cm
Volym:
32 liter
Färg:
Svart, Vit
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat Pure Strike Backpack
Tillfälligt slut
172519
Butikslager Solna
Babolat Pure Strike Backpack
Tillfälligt slut
172519

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.