Hem Tennis Väskor Babolat Racket Holder Junior

Babolat Racket Holder Junior

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 095 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygg racketväska för Juniorer från Babolat

För att undvika skador på grund av för stora och tunga väskor har Babolat utvecklat denna racketväska speciellt för juniorer genom att anpassa väskans mått till längden på 8-13-åringar. Axelremmarna är även anpassade för att sitta bättre längs ryggen. Väskan har plats för upp till två racketar samt övrig utrustning som kläder, skor, bollar och liknande. För att enklare hålla koll på väskan finns en "adress-tagg" på väskans ovansida. Väskans yttre är tillverkat av ett mycket slitstarkt material, främst bestående av återvunnen polyester. Volym: 45 liter. Material: 75% återvunnen polyester; 5% polyester; 20% P.U. Mått: 69x26x32 cm.
Mått:
69x26x32 cm
Volym:
45 liter
Färg:
Lila
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat Racket Holder Junior
Tillfälligt slut
207935
Butikslager Solna
Babolat Racket Holder Junior
Tillfälligt slut
207935

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.