Hem Padel Väskor Babolat Rh Performance Padel Bag Black/White/Pink

Babolat Rh Performance Padel Bag Black/White/Pink

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 395 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygg padelryggsäck med många smarta funktioner!

En helt ny generation av padelväskor har nu lanserats, designade med omsorgsfull precision och med fokus på spelarens behov både under transport till och från padelarenan, såväl som under spelet. För dig som har flera padelracket och prioriterar ordning och reda, och som vill ha smarta lösningar för din utrustning, presenterar vi nu Racket Holder Performance från Babolat. Denna väska har ett stort centralt huvudfack med smart design som kan anpassas efter dina specifika behov genom att flytta de justerbara avdelarna i väskan med hjälp av kardborrband. Du kan placera dina padelracket antingen i huvudfacket eller i ytterfacken på väskans sidor. Dessutom finns det flera mindre fickor i varje fack för bättre ordning bland dina accessoarer. De två sidofacken kan användas för att förvara racket eller skor, medan det övre facket ger snabb åtkomst till mobil, nycklar och andra tillbehör. Väskan har också två nya smarta detaljer: En karbinhake på ovansidan av väskan som gör att du kan hänga väskan på gallret på banan, samt en Babolat-logga på framsidan och en reflexaxelrem som gör dig synlig även i mörkret. Alla fack är tillverkade i isolerande material för att skydda din utrustning från yttre påverkan som kyla eller värme. Dessutom är väskan tillverkad av 100% återvunnet material, med en ofärgad insida för att spara på vatten vid tillverkningsprocessen. Med Babolat Racket Holder Performance kan du vara säker på att din utrustning är skyddad och organiserad på bästa sätt.
Volym:
52 liter
Färg:
Svart, Vit, Rosa
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat Rh Performance Padel Bag Black/White/Pink
Tillfälligt slut
201472
Butikslager Solna
Babolat Rh Performance Padel Bag Black/White/Pink
Tillfälligt slut
201472

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.