Hem Padel Väskor Babolat Rh Performance Padel Bag Black

Babolat Rh Performance Padel Bag Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 395 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygg padelryggsäck med många smarta funktioner!

Upptäck den perfekta väskan för padelspelaren som vill ha ordning och reda på sin utrustning både på och utanför banan! Babolats Racket Holder Performance har designats med den moderna padelspelarens behov i åtanke och har utformats med högsta precision. Med ett stort centralt huvudfack som är justerbart efter dina behov, kan du enkelt organisera din utrustning med hjälp av de flyttbara avdelarna som kan justeras med hjälp av kardborre. Väskan har utrymme för flera padelrack som kan placeras i huvudfacket eller på väskans sidofack. De smarta mindre fickorna i varje fack hjälper dig att organisera dina accessoarer och accessoarer som mobil, nycklar och andra tillbehör kan du lätt komma åt från facket på toppen av väskan. Racket Holder Performance har två sidofack för antingen rack eller skor och en ny smart detalj som en karbinhake på ovansidan av väskan, vilket gör att du enkelt kan hänga väskan på gallret på banan. Babolat-loggan på framsidan och den reflexiva axelremmen gör att du syns i mörkret och därmed ökar din säkerhet. Alla fack i väskan är tillverkade i isolerande material som skyddar din utrustning från yttre påverkan som kyla eller värme. Dessutom är Racket Holder Performance tillverkad av 100% återvunnet material och insidan av väskan är i ofärgat material för att spara på vatten vid tillverkningsprocessen. Med den här väskan från Babolat kommer du att ha allt du behöver för att transportera din utrustning till och från padelarenan på ett säkert och organiserat sätt!
Volym:
52 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat Rh Performance Padel Bag Black
Tillfälligt slut
200474
Butikslager Solna
Babolat Rh Performance Padel Bag Black
Tillfälligt slut
200474

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.