Hem Tennis Väskor Babolat RH x12 Pure Aero 2023

Babolat RH x12 Pure Aero 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Stor racketväska ur nya Pure Aero-serien!

Babolat RH x12 Pure Aero är en stor racketväska från Babolat med tufft utseende och smart design. Väskan ingår i Babolats nya Pure Aero-serie och har därmed en matchande design till tennisracken ur serien. Tre stora fack ger plats för hela tennisutrustningen och tre mindre fack håller ordning och reda i väskan. Tennisracken placeras i de två stora sidofacken med insidor av thermo-material som skyddar och motverkar att strängarna tappar i tryck. Ett separat fack för skor hindrar att väskans övriga fack smutsas ned. Materialet som har används i insidan av väskan är av extra slitstarkt återvunnet material som inte heller är färgat. Anledningen till att man inte har applicerat någon färg är för att spara på vatten vid tillverkningen. Racketväskan har också dubbla avtagningsbara bärselar med justerbar längd och mjukt överdrag.
Mått:
75x48x32 cm
Volym:
72 liter
Färg:
Svart, Gul
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.