Hem Tennis Väskor Babolat RH x6 Pure Wimbledon 2022

Babolat RH x6 Pure Wimbledon 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Läcker tennisväska i limiterad Wimbledonutgåva!

Som stolt sponsor till anrika Wimbledon har Babolat äran att presentera unika produkter tillägnade turneringen. Racket Holder x6 Pure Wimbledon har en klassisk design som förenar det gamla med det nya. Upptäck även Wimbledon-racket för den totala upplevelsen. Mycket populär väska som passar utmärkt för spelaren med 1-2 rack. Det givna valet för dig som vill matcha väskan med den senaste Pure Drive Team Wimbleton-modellen. Väskan har två stora huvudfack varav ett är isolerat för att skydda rack och utrustning. Rymmer upp till 2 rack, skor och ombyte. Insidan av väskan är tillverkad i återvunnet extra slitstarkt material. Materialet är ej färgat för att spara på vatten i tillverkningsprocessen. Det nya smarta separata skofacket är genomskinligt och vattentätt. Du ser skorna inifrån det stora facket och smuts och grus hålls borta från övriga fack. Sidofacken rymmer dina accessoarer såsom grepplindor, mobil, nycklar och plånbok. Två justerbara axelremmar med vadderade kuddar gör väskan enkel och komfortabel att bära. Nyhet är att axelremmarna går att plocka bort, smart om till exempel väskan ska checkas in på ett plan och inte ska fastna i annat och gå sönder.
Volym:
42 L
Mått:
75x32x32 cm
Färg:
Vit, Brun
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.