Hem Tennis Väskor Babolat RH x6 Pure Wimbledon 2022

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Babolat RH x6 Pure Wimbledon 2022

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 449 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Läcker tennisväska i limiterad Wimbledonutgåva!

Som stolt sponsor till anrika Wimbledon har Babolat äran att presentera unika produkter tillägnade turneringen. Racket Holder x6 Pure Wimbledon har en klassisk design som förenar det gamla med det nya. Upptäck även Wimbledon-racket för den totala upplevelsen. Mycket populär väska som passar utmärkt för spelaren med 1-2 rack. Det givna valet för dig som vill matcha väskan med den senaste Pure Drive Team Wimbleton-modellen. Väskan har två stora huvudfack varav ett är isolerat för att skydda rack och utrustning. Rymmer upp till 2 rack, skor och ombyte. Insidan av väskan är tillverkad i återvunnet extra slitstarkt material. Materialet är ej färgat för att spara på vatten i tillverkningsprocessen. Det nya smarta separata skofacket är genomskinligt och vattentätt. Du ser skorna inifrån det stora facket och smuts och grus hålls borta från övriga fack. Sidofacken rymmer dina accessoarer såsom grepplindor, mobil, nycklar och plånbok. Två justerbara axelremmar med vadderade kuddar gör väskan enkel och komfortabel att bära. Nyhet är att axelremmarna går att plocka bort, smart om till exempel väskan ska checkas in på ett plan och inte ska fastna i annat och gå sönder.
Volym:
42 L
Mått:
75x32x32 cm
Färg:
Vit, Brun
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat RH x6 Pure Wimbledon 2022
Tillfälligt slut
191520
Butikslager Solna
Babolat RH x6 Pure Wimbledon 2022
Tillfälligt slut
191520

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.