Hem Tennis Senor Babolat RPM Soft Set

Babolat RPM Soft Set

Tillfälligt slut Säker betalning
179 kr
Välj utförande
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Hållbar och komfortabel sena med god tillgång till spinn.

Babolats senaste innovation - RPM Soft - som kombinerar det bästa från två världar. Denna sena är tillverkad av polyamidmonofilament och erbjuder enastående komfort och hållbarhet. RPM Soft är tillverkad av polyamid, vilket ger större flexibilitet och elasticitet än polyester-senor. Detta gör att senan är mer skonsam för armar och kropp. Dess monofilamentstruktur med en tråd i kärnan ger också en längre hållbarhet än multifilament-senor som består av flera trådar. För att ytterligare öka hållbarheten har RPM Soft också ett dubbel överdrag med aramid-fibrer, vilket gör den till en riktigt tålig sena. Dess hållbarhet överträffar till och med polyester-senor, vilket innebär att RPM Soft bibehåller trycket längre. RPM Softs polyamiddesign optimerar senans förmåga att glida mot varandra och hjälper spelare med spinn. Detta gör den till den perfekta senan för spelare som söker efter en mer hållbar sena som ger fin komfort och spinn samtidigt.
Tjocklek:
1.25, 1.30
Längd:
Set 12 m (1 racket)
Färg:
Orange
Sentyp:
Polyestersenor (Co-Poly)
Webblager
1.25
Tillfälligt slut
191628-125
1.30
Tillfälligt slut
191628-130
Butikslager Solna
1.25
Tillfälligt slut
191628-125
1.30
Tillfälligt slut
191628-130

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.