Hem Badminton Badmintonracket Babolat Satelite Lite

Babolat Satelite Lite

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 495 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Ett mångsidigt badmintonracket från Babolat!

Den senaste generationen av Satelite tar känslan vid bollträff till en ny nivå tack vare nya teknologin "SMAC". SMAC, ett högteknologiskt vibrationsdämpande material som även används i Babolats tennisrack, har vävts in i skaftet ovanför handtaget. Detta bidrar med att vibrationerna som uppstår vid bollträff minimeras och ger därmed spelaren en mycket skönare känsla i slagen. Nya Satelite Lite - det perfekta valet av badmintonracket till både dam- herr eller juniorspelare som söker ett stabilt men ändå lättspelat rack. Satelite Lite har en topplätt balans för fin manövrerbarhet och ett mediumstyvt skaft vilket gör den till en mångsidig och lättspelad toppracket som passar många typer av spelare. Racketen levereras strängad samt med fodral.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Head light
Vikt:
84 g
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Babolat Satelite Lite
Tillfälligt slut
191351
Butikslager Solna
Babolat Satelite Lite
Tillfälligt slut
191351

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.