Hem Badminton Skor Babolat Shadow Spirit Lady Yellow Size 40

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

Babolat Shadow Spirit Lady Yellow Size 40

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Babolat Shadow Spirit är en väldigt lätt och smidig sko för badminton och andra inomhussporter. I en ny uppdaterad design är nu skon ännu bättre vad gäller support och andningsförmåga. Denna sko bjuder på stadig dämpning och lätt vikt kombinerat med bra grepp. Undersulan är utvecklad och tillverkad av Babolats samarbetspartner Michelin. 3D-formade dubbar i olika storlekar ger en optimal sula, större dubbar bidrar med hållbarhet och extra bra grepp medan de mindre dubbarna ökar friktionen. Explosivare startrörelser och snabbare stopp. Dämpningen är rejäl och genomgående från hälen till framfoten för en stor komfort och minskade stötar. Ovansidan är tillverkad i ett starkare mesh-material än tidigare som andas och ventilerar skon för att leda bort svett från foten.
Herr/Dam/Junior:
Dam

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.