Hem Kläder Underdelar Babolat Shorts Juan Lebrón Black

Babolat Shorts Juan Lebrón Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
549 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilrena padelshorts från Babolat

När det handlar om padel är komfort och prestanda av yttersta vikt, och Babolat Juan Lebrón padelshorts levererar båda delarna med stil. Dessa shorts är skapade för padelspelare som kräver det lilla extra från sin utrustning. Med en perfekt passform och tillverkade av högkvalitativt material ger dessa shorts en oslagbar känsla på banan. Teknologin bakom shortsens konstruktion ger optimal rörelsefrihet och ventilation, vilket är avgörande för att hålla dig sval och bekväm under intensiva matcher. Det stilrena Babolat-designen tillsammans med Juan Lebróns logga ger ett elegant utseende som sticker ut på banan. Oavsett om du är en erfaren padelspelare eller nybörjare, kommer du att uppskatta kvaliteten och passformen på dessa shorts från Babolat. Så om du är redo att ge ditt bästa på padelbanan och samtidigt ha en fräck look, har du hittat rätt med Babolat Juan Lebrón padelshorts.
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Svart
Funktionsmaterial:
Ja
Fickor:
Ja
Webblager
S
Tillfälligt slut
209359-s
M
Tillfälligt slut
209360-m
L
Tillfälligt slut
209361-l
XL
Tillfälligt slut
209362-xl
XXL
Tillfälligt slut
209363-xxl
Butikslager Solna
S
Tillfälligt slut
209359-s
M
Tillfälligt slut
209360-m
L
Tillfälligt slut
209361-l
XL
Tillfälligt slut
209362-xl
XXL
Tillfälligt slut
209363-xxl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.