Hem Padel Racket Babolat Veron Technical Juan Lebrón 2024

Babolat Veron Technical Juan Lebrón 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 999 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Hyllningsracket till Babolat's världsstjärna Juan Lebrón

Ett lite mjukare och mer lättspelat alternativ till Viper Technical. Technical Veron Juan Lebróns är samma modell som den ordinarie Technical Veron men med en unik design tillägnad världsstjärnan Juan Lebrón. Babolats Veronserie är utformade för dig som spelar padel regelbundet på en medelhög nivå, med en aggressiv spelstil och söker efter ett padelracket av hög kvalitet och prestanda. Modellen inkluderar givetvis Babolats populära dämpningssystem Vibrasorb2 som minskar risken för skador, en räfflad yta 3D Spin+ för extra spinn samt en avtagbar/tvättbar/utbytbar handledsrem. För att erbjuda en blandning av bägge världar har Veron-serien en träffyta i blandad kol och glasfiber som ger dig en god balans mellan trampolineffekt och responsivitet i bollträffen. Dessa egenskaper gör Veron-serien till ett lämpligt val för spelaren som söker ett padelracket för seriespel på medelhög nivå och vill ha ett aggressivt racket av hög kvalitét som är skonsamt mot armen så att både du och ditt padelracket håller länge och många matcher. Veron Technical sticker ut ur mängden med ovanstående egenskaper kombinerat med dess form och balans. Diamantformade padelracketar med hög balans återfinnes vanligtvis i modeller med kolfiberträffyta och hårdare kärna. Teknologier CarbonFlex En innovativ träffyta där karbon och glasfiber har vävts samman för att kombinera fördelarna med de två materialen: karbon som bidrar med explosiv fart samt glasfiber som ger en mer lättillgänglig fart. Carbon Flex Technology ger den perfekta blandningen för att skapa ett mer mjuk och flexibelt rack som ger en dynamisk fart. 3D Spin+ Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger ett riktigt bra grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren. VIBRASORB². Sedan tidigare har Babolat implementerat ett dämpningssystem för att minimera vibrationer i racket som kan leda till skador. Med nya uppdaterade Vibrasorb System2 reduceras vibrationerna ytterligare för att ge mer känsla, utökad komfort och mindre stötar i slagen. HPS-Technology Samtliga toppmodeller från Babolat är designade med HPS-Technology vilket innebär att hålen i racket är strategiskt placerade och anpassade efter rackets form. Smart Buttcap Möjligheten att ta av och byta handledsrem på racket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Babolat Veron Technical Juan Lebrón 2024
Tillfälligt slut
209324
Butikslager Solna
Babolat Veron Technical Juan Lebrón 2024
Tillfälligt slut
209324

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.