Hem Padel Racket Babolat Vertuo Air 2021

Babolat Vertuo Air

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 695 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lättspelat racket från Babolat!

En mjuk träffyta och lätt vikt är viktiga egenskaper för ett lättspelat racket. Babolats Vertuo-serie är det perfekta valet för spelaren som vill ha ett lättspelat racket som tack vare en mjuk träffyta ger en lättillgänglig fart. Vertuo Air har en träffyta tillverkad av mjuk glasfiber. Med en mjukare träffyta får spelaren tillgång till en större sweetspot där även felträffar får extra fart i slagen. Air är den lättaste modellen i Vertuo-serien och därmed allra enklast att snabbt svinga genom luften. Det hybridformade rackethuvudet är smdigt vilket hjälper dig att komma rätt till bollen. Lätt vikt, mjuk träffyta, stor sweetspot, ett perfekt racket för nybörjare och motionärer. Med nya Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge. Likt tidigare modeller från Babolat är Vertou Air designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.
Vikt:
335-355 g
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Babolat Vertuo Air
Tillfälligt slut
150092
Butikslager Solna
Babolat Vertuo Air
Tillfälligt slut
150092

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.