Hem Padel Racket Babolat Vertuo Technical 2022

Babolat Vertuo Technical

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 895 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nya Vertuo Technical 2022!

Det som är nytt jämfört med föregångaren är den uppdaterade designen. Vertuo Technical har en träffyta tillverkad av mjuk glasfiber. Med en mjukare träffyta får spelaren tillgång till en större sweetspot där även felträffar får extra fart i slagen. Modellen har en diamantform och topptung balans, egenskaper som ger extra fart och tyngd bakom bollen. Denna modell passar både nybörjare och motionärer. Med Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge. Likt tidigare modeller från Babolat är Vertou Technical designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.
Vikt:
355 g
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Slät
Material träffyta:
Glasfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Babolat Vertuo Technical
Tillfälligt slut
194494
Butikslager Solna
Babolat Vertuo Technical
Tillfälligt slut
194494

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.