Hem Padel Racket Babolat Viper Air 2022

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Babolat Viper Air

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 389 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Viper Air 2022 till kampanjpris! Rekommenderat pris från Babolat - 3199 kr.

Nu är det nya Viper Air 2022 äntligen här. Det som är nytt med denna modell är den unika och häftiga "Smoke" designen. Varje racket har ett eget mönster som är inbränt i ramen. Det gör att inget exemplar är likt det andra, utan helt unikt. Viper Air är utvecklad för smidiga spelare som kräver ett racket som följer deras kvicka rörelser. Denna modell erbjuder en explosiv fart med extrem styrförmåga för ett snabbt offensivt spel. Viper Air har en kärna uppbyggd av Babolats nyutvecklade X-EVA Technology. Tre olika lager av EVA ger tillsammans en perfekt effekt. De två styva yttre lagren ger extra fart vid hårda slag medan ett mjukare inre lager ger ökad felmarginal och komfort på lösare slag. 100% karbon-träffyta bestående av 16K Carbon, perfekt anpassad för rackets form för att leverera explosivitet och en överraskande kontrollerad touch. Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger maximalt grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren. Med Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge. Vi på Racketspecialisten gillar även att denna modell är något lättare vilket även det gör den mer skonsam mot armen. Likt tidigare modeller från Babolat är Viper Air designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.
Vikt:
355 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
16k kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Babolat Viper Air
Tillfälligt slut
194489
Butikslager Solna
Babolat Viper Air
Tillfälligt slut
194489

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.