Hem Padel Racket Babolat Viper Counter APT 2022

Babolat Viper Counter APT 2022

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 499 kr2 695 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nya Viper Counter APT 2022!

Nu är det nya Viper Counter APT 2022 äntligen här. Det som skiljer denna modell från föregående är designen då Babolat har blivit den officiella sponsorn för APT padel tour. Precis som föregångaren har denna modell den unika och häftiga "Smoke" designen. Varje racket har ett eget mönster som är inbränt i ramen. Det gör att inget exemplar är likt det andra, utan helt unikt. Att utnyttja motståndarens fart är Viper Counters signum. Med detta racket har spelaren de bästa förutsättningarna för att stå emot hårda slag och istället kan kontra med explosiva smashar. Den runda formen bidrar till en förlåtande sweetspot samt kontroll medan den topptunga balansen hjälper spelaren med extra tyngd och fart i det offensiva spelet. Viper Counter har en kärna uppbyggd av Babolats nyutvecklade X-EVA Technology. Tre olika lager av EVA ger tillsammans en perfekt effekt. De två styva yttre lagren ger extra fart vid hårda slag medan ett mjukare inre lager ger ökad felmarginal och komfort på lösare slag. 100% karbon-träffyta bestående av 3K Carbon, perfekt anpassad för rackets form för att leverera explosivitet och en överraskande kontrollerad touch. Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger maximalt grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren. Med Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge. Likt tidigare modeller från Babolat är Viper Counter designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn. Då vi på Racketspecialisten provspelade detta padelracket kom vi fram till att det är det perfekta valet för dig som vill få lite mer effekt i ditt offensiva spel men som fortfarande vill ha ett runt förlåtande padelracket. Ram: Kolfiber Kärna: X-EVA Technology Slagyta: 3K kolfiber Struktur: 3D Spin+
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll, Allround
Form:
Rund
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper, Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Babolat Viper Counter APT 2022
Tillfälligt slut
203367
Butikslager Solna
Babolat Viper Counter APT 2022
Tillfälligt slut
203367

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.