Hem Kläder Accessoarer Bullpadel Cap Black

Bullpadel Cap Black

Slut online Finns i butik Säker betalning
149 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Svart keps av god kvalité från Bullpadel

Välkonstruerad keps från Bullpadel som har utformats speciellt för padel-entusiaster. Den är en idealisk accessoar för både träning, matchspel och tävling. Den ger dig känslan av både komfort och stil som behövs på banan för att öka självförtroendet i ditt spel. En av de mest framträdande fördelarna med den här kepsen är dess kvalitativa konstruktion. Den är tillverkad av högkvalitativa material som har en hög tålighet och en låg vikt. Detta gör att kepsen passar perfekt för intensiva spel och utmanande träningspass och behåller sin form och funktion oavsett vilka utmaningar du ställs inför. Kepsen har en justerbar rem som gör det enkelt att anpassa den efter användarens huvudstorlek och ge en bekväm passform hela dagen.
Färg:
Svart
Webblager
Bullpadel Cap Black
Tillfälligt slut
466991
Butikslager Solna
Bullpadel Cap Black
I lager
466991

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.