Hem Padel Väskor Bullpadel Casual Synthetic Leather Bag Kaki 2023

Bullpadel Casual Synthetic Leather Bag Kaki 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
899 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygg padelväska i syntetiskt läder från Bullpadel.

Bullpadel Casual Synthetic Leather är en padelväska med god funktionalitet som passar för alla padelspelare! Väskan har ett stort huvudfack och två thermoskyddade racketfack som rymmer upp till fyra padelrack och skyddar dem från temperaturskillnader så att de alltid är i perfekt skick. Väskan är också utrustad med ett separat fack för skor och kläder med ventilation, så att du alltid har fräscha träningskläder. För små tillbehör och värdesaker finns även flera småfack. Tack vare de bekväma axelremmarna kan du bära väskan som ryggsäck och undvika belastning på dina armar och händer. Alternativt kan du bära den i handtagen för enkel transport. Kort sagt, Bullpadel Casual Synthetic Leather är den ultimata väskan för alla padelentusiaster som söker både funktionalitet och stil!
Mått:
60x30x30 cm
Färg:
Grön
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Casual Synthetic Leather Bag Kaki 2023
Tillfälligt slut
467425
Butikslager Solna
Bullpadel Casual Synthetic Leather Bag Kaki 2023
Tillfälligt slut
467425

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.