Hem Padel Bollar Bullpadel FIP Next Pro 3 rör

Bullpadel FIP Next Pro 3 rör

Tillfälligt slut Säker betalning
267 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Officiella padelbollen för International Padel Federation (FIP).

FIP Next Pro är Bullpadels senaste padelboll som International Padel Federation (FIP) använder sig utav. FIP Next Pro är en padelboll som är utvecklad för att hjälpa dig prestera på topp oavsett vilken padelbana. Denna boll är framtagen genom ordentliga tester och ska stå för hög kvalitet, hållbarhet och känsla. Den är uppbyggd av en gummikärna i hög densitet för att förhindra reducerat tryck och därmed bidra till en längre hållbarhet. Gummikärnan i hög densitet bidrar även till att bollen kan bli snabbare och därmed snabba upp spelet i de mest intensiva matcherna. Bullpadel FIP Next Pro är med andra ord en snabb och hållbar padelboll av hög kvalitet som är utvecklad för tävlingsspel. Skillnaden mellan denna padelboll och vanliga FIP Next är att denna är något snabbare och mer slitstark. Levereras som 3 rör med totalt 9 bollar.
Webblager
Bullpadel FIP Next Pro 3 rör
Tillfälligt slut
x3461618-3
Butikslager Solna
Bullpadel FIP Next Pro 3 rör
Tillfälligt slut
x3461618-3

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.