Hem Padel Väskor Bullpadel Hack Pro Backpack Black 2022

Bullpadel Hack Pro Backpack Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
849 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

2022 års modell av Paquito Navarros (Bullpadel Hack) kollektion.

Hack Pro Backpack är en riktigt stilren ryggsäck från Bullpadel med plats för all padelutrustning du behöver ha med dig till padelbanan. Ett separat thermoskyddat fack med plats för två racketar skyddar dina rack från temperaturförändringar och bevarar dem i toppskick. Med ett ventilerat och separat fack för skor och kläder kan du behålla resten av din utrustning fräscha. Dessutom finns det en speciellt vadderad ficka med plats för en laptop för att hålla den skyddad under transport. På vardera sida av ryggsäcken finns plats för padelbollrör alternativt en vattenflaska. Ryggen av ryggsäcken är, som även axelremmarna, vadderad med skum för bättre ventilation och komfort på ryggen.
Mått:
32x50x22 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Hack Pro Backpack Black
Tillfälligt slut
BPM22001-005
Butikslager Solna
Bullpadel Hack Pro Backpack Black
Tillfälligt slut
BPM22001-005

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.