Hem Padel Racket Bullpadel Ionic Power 2024

Bullpadel Ionic Power 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 295 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Världsspelaren Alejandro "Alex" Arroyo's racketval 2024

Här presenterar vi stolt modellen som 26e rankade Alejandro "Alex" Arroyo spelar med på WPT touren under 2024. Ionic Power kännetecknas av sin kraft och användarvänliga manövrerbarhet. Framtagen för en bred målgrupp, allt från den glada motionären till professionella spelare. Modellen är diamantformad med en medelhög balans vilket ger dig goda offensiva egenskaper samtidigt som balansen ger dig extra hjälp med att hålla bollen inom banan. Fördelaktigt för dig som gillar att ta i ordentligt i dina overhead-slag men är trött på att sätta bollarna rakt i glas. Ionic Power besitter den nya teknologin från Bullpadel kallad XForce system. XForce är designat för att förstärka padelracket på specifika punkter beroende på dess balanspunkt. Resultatet blir ett styvare racket utan att bekosta kontrollen. Ytskiktet består av en glas/kolfiberblandning från Bullpadel kallad Glaphite som är designad för att erbjuda en härlig bollkänsla och komfort i träffen. Kärnan är en MultiEva kärna som består av flera lager för att optimera ditt spel utefter olika situationer. Vi beskriver kärnan närmre under teknologier nedan. Teknologier Multieva Den nya MultiEva kärnan har 2 densiteter: Det yttre lagret av gummit är mer kompakt och reagerar på snabba, hårda slag och frigör mer kraft i dina offensiva attacker. Samtidigt som det inre lagret, med en lägre densitet på gummit, reagerar på långsammare bollar och resulterar i bättre kontroll i ditt defensiva spel. Ionic Den Ionic Heart-designade rackethalsen är till för att ge dig utmärkt styvhet och ökad kontroll under spelet. Det ger den nödvändiga styvheten i förhållande till sin konstruktion för optimal utväxling av kraft och samtidigt precis flexibilitet för att accelerera bollträffen. XForce XForce Matrix, baserad på X-formade laterala strukturella profiler på sidan om ramen, förstärker varje racket på en specifik punkt beroende på om racketen har låg, medelhög eller hög balans. Det resulterar i en styvare padelracket utan att påverka kontrollen. Dessutom, med införandet av sidokanalen, sänks vikten ytterligare, vilket gör modellen mer hanterbar och lättare. Glaphite En speciell förening av kol och glasfibrer framtaget av Bullpadel som kombinerar kol- och glasfiber. Kombinationen av båda materialen gör ytan på padelracket blir flexibel och motståndskraftig samtidigt, vilket resulterar i mycket komfort och känsla i bollträffen. Carbon Tube Padelrackets dubbelvävda ram av 100% kol kallas för Carbon Tube teknologin. Denna struktur ger padelracket maximal mekanisk respons och garanterar en perfekt kombination av kraft och kontroll. 3D Gran En ny typ av strukturerad träffyta på padelracket som förbättrar greppet om bollen och ger bättre bollkontroll. Den studerade dispositionen av mönstret främjar en perfekt balans mellan bollens fart och din kontroll.
Vikt:
365-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Bullpadel Ionic Power 2024
Tillfälligt slut
471612
Butikslager Solna
Bullpadel Ionic Power 2024
Tillfälligt slut
471612

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.