Hem Padel Tillbehör Bullpadel Pascal Box 4B

Bullpadel Pascal Box 4B

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
749 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Pascal box, nu i utformande för 4 bollar.

Bullpadel Pascal Box 4B är en tryckbehållare som efter träning eller match bibehåller trycket och förlänger "livslängden" i bollarna. Detta bidrar till bättre bollekonomi som sparar pengar och främjar miljön. Packningen säkerställer tätheten i Pascal Box 4B så att trycket bibehålls över tid. Med denna produkt så påverkas inte bollens tryck och studsförmåga efter att originalförpackningen öppnats. Tryckmätaren visar trycket inuti Pascal Box 4B och för att motverka övertryck i Pascal Box 4B finns en säkerhetsventil som garanterar maximalt skydd. Padel och tennisbollar förlorar tryck även när de inte används, samt varje gång bollen studsar eller träffas av ett slag. Efter första användningstimmen förlorar bollarna upp till 25% av trycket. Fördelar med att använda Pascal Box 4B: • Skaderisken minskar genom att kunna spela med ”nya” bollar som har rätt tryck. • Konsument- och klubbkostnader minskar då bollarna får en ökad livslängd. • Skonsammare mot miljön då klimatavtrycket minskas. Så vill du hjälpa till med att spara på naturresurser och pengar? Köp då en Pascal box från bullpadel för att minska klimatavtrycket och konsumtionen av padelbollar i ditt sportutövande. Användningsinstruktioner: Lägg bollarna i Pascal Box 4B och förslut locket ordentligt. Pumpa in luft i Pascal Box 4B genom ventilen tills trycket når det gröna märket. Trycket i Pascal Box 4B behålls till nästa träning eller match. Tryck på ventilen för att öppna Pascal Box 4B. När trycket är borta kan man öppna locket och ta ut bollarna.
Webblager
Bullpadel Pascal Box 4B
Tillfälligt slut
pascalbox4
Butikslager Solna
Bullpadel Pascal Box 4B
Tillfälligt slut
pascalbox4

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.