Hem Padel Tillbehör Bullpadel Pascal Box Pro

Bullpadel Pascal Box Pro

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
11 495 kr
Vagn
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Bullpadel Pascal Box Pro är en tryckbehållare som efter träning och spel bibehåller trycket och förlänger "livslängden" i bollarna. Detta bidrar till bättre bollekonomi som sparar pengar och främjar miljön. Packningen säkerställer tätheten i Pascal Box Pro så att trycket bibehålls över tid. Med denna produkt så påverkas inte bollens tryck och studsförmåga efter att originalförpackningen öppnats. Tryckmätaren visar trycket inuti Pascal Box Pro och för att motverka övertryck finns en säkerhetsventil som garanterar maximalt skydd. Padel och tennisbollar förlorar tryck även när de inte används, samt varje gång bollen studsar eller träffas av ett slag. Efter första användningstimmen förlorar bollarna upp till 25% av trycket. Fördelar med att använda Pascal Box Pro: • Skaderisken minskar genom att kunna spela med ”nya” bollar som har rätt tryck. • Konsument- och klubbkostnader minskar då bollarna får en ökad livslängd. • Skonsammare mot miljön då klimatavtrycket minskas. • Plats för 72st bollar Hittills har användarna av Pascal Box sparat CO2 motsvarande en planterad skog med en yta lika stor som 350 padelbanor (1/5/2020). Användningsinstruktioner: Lägg bollarna i Pascal Box Pro och förslut locket ordentligt. Pumpa in luft genom ventilen tills trycket når det gröna märket. Trycket behålls till nästa träning eller match. Tryck på ventilen för att öppna Pascal Box Pro. När trycket är borta kan man öppna locket och ta ut bollarna. OBS! Vagnensom syns på ena bilden säljes separat.
Webblager
Bullpadel Pascal Box Pro
Tillfälligt slut
pasckalboxpro
Butikslager Solna
Bullpadel Pascal Box Pro
Tillfälligt slut
pasckalboxpro

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.